Jednodnevna putovanja za članove kluba 2018.

28.04.
19.05.
26.05.
13.07.

21.07.
15.08.
06.10.
Bribirske stijene
Kvarnerska rivijera
Mala Iron Pedala
Iron Pedala
19 serpentina
Velika Gospa

Cetingradska osmica

Biciklijade 2018.


15.04.   
Proljetna biciklijada
31.05.    Tijelovska biciklijada
16.06.    Od Korane do Skradske gore
25.06.    Putevima 110 brigade
08.07.    Karlovačke 4 rijeke
2.-5.08.  Županijska biciklijada

Višednevna putovanja za članove kluba 2018.

06. - 08.04.
02. - 09.06.
25. - 26.08.  
08. - 09.09.
22.09. - 01.10.
Breveto Balaton
Lijepa Naša 2

Vršič
Pedale idu na more
UCI Innsbruck 2018.

Obavijesti

REDOVNE KLUPSKE VOŽNJE
Subotom i nedjeljom, s polaskom u 08,00 h iz Haulikove (caffe bar 'Libero').

ROVINJ, 14.-16.09.2018. 
Prijave do ponedjeljka 10.09. na mail tajnika ili mail kluba ili telefonski.

Marija Bistrica

SRK PEDALA-LAGANINI organizira jednodnevno biciklističko putovanje na blagdan Velike Gospe, u utorak 15.08.2015. godine:

- Marija Bistrica -

(Zagreb - Marija Bistrica - Gornja Stubica - Karlovac)

Marija_Bistrica1

- Marija Bistrica -

Marija_Bistrica2

- Majka Božja Bistrička -

Marija_Bistrica3

- Matija Gubec -

PLAN PUTA (biciklom 130 km):

Karlovac - Zagreb, vlakom
08:00 - 09:00
Zagreb - Sesvete - Belovar 18 km 09:30 - 10:30 (20 min odmor)
Belovar - Laz - Marija Bistrica
18 km 10:50 - 12:00 (60 min obilazak)
Marija Bistrica - Gornja Stubica                  12 km 13:00 - 13:40 (20 min odmor)
G. Stubica - Jakovlje - D. Bistra 22 km 14:00 - 15:20 (30 min ručak)
D. Bistra - Rakitje - Rakov Potok 20 km 15:50 - 16:40 (20 min odmor)
Rakov Potok - Novaki 20 km 17:00 - 17:50 (20 min odmor)
Novaki - Karlovac 20 km 18:10 - 19:00

Okupljanje: - ispred klupskih prostorija, od 07:00 do 07:30
Voditelj: - Josip Benčić

 - mapa, visinski profil -

Marija_Bistrica4

Risnjačka osmica

SRK PEDALA-LAGANINI organizira 30.05.2015. godine (subota) jednodnevno kružno biciklističko putovanje i druženje s prijateljima biciklistima iz Delnica:

- Risnjačka osmica –

(Delnice – G. Jelenje – Platak – Kamenjak - Lokve - Delnice)

risnjak1

- livade na Platku -

risnjak2

- Lepenice/Mrzla Vodica -

risnjak3

- Jezero Lokve -

PLAN PUTA (biciklom 68 km):

Parkiralište 'Bille' u Grabriku 06:30
Karlovac – Delnice (75 km autom, AC) 07:00 – 08:00
Delnice – vidikovac Lokve  
10 km     08:30 - 09:10    (20 min odmor)
Vidikovac – Gornje Jelenje 11 km 09:30 – 10:10    (20 min odmor)
Gornje Jelenje – Platak 10 km 10:30 – 11:10    (60 min užina)
Platak – Kamenjak – G. Jelenje  13 km 12:10 – 13:10    (20 min odmor)
G. Jelenje – Mrzla Vodica – brana Lokve    14 km 13:30 – 14:30    (30 min odmor)
Brana Lokve – Delnice       10 km 15:00 – 15:30
Delnice – Karlovac (autom, stara cesta) 16:00 – 18:00

Vođa puta: Vladimir Špoljar, Delnice
Prijevoz: kombi + osobni automobili + prikolica (prateće vozilo osigurano)
Trošak prijevoza: 80,00 kn
Hrana i piće: u vlastitoj režiji
Prijave: do 27.05.2015.

  - mapa, visinski profil -

risnjak4

 

Plan vožnji za 2015.g.

- biciklijade 2015. -
 datum              tura                                                    
 km     
 12.04.          Proljetna biciklijada  40
 04.06.  Tijelovska biciklijada  35
 25.06.  Putevima 110. brigade         160
 12.07.  Karlovačke 4 rijeke  95
 05.-08.08.  Od Kupe do Kapele  380
 20.09.           Karlovačkim ulicama  10

- jednodnevna putovanja 2015. -
 datum              tura                                                    
 km     
 28.03.  Istarski vijađ  70
 18.04.  S kolesom po Suhi krajini  70
 16.05.  HE Lešće i HE Gojak  100
 30.05.  Risnjačka osmica  70
 13.06.  Od Korane do Skradske Gore  70
 15.08.  Marija Bistrica  100
 03.10.  Preko Kupe i natrag  75

- višednevna putovanja 2015. -
 datum              tura                                                    
 km     
 01.-03.05.   Paška čipka  200
 20.-22.06.  Dolomiti – Sella Ronda  120
 25.-26.07.  Vršič i dolina Soče  200
 26.-27.09.  Pedale idu na more  270

Aktivnosti Pedale - travanj 2015.g.

Nakon du2015-031ge i iscrpljujuće zime te poneke klupske vožnje, Pedala je napokon krenula u novu sezonu kako se spada. Ukupno smo u 3. mjesecu odvozili 7 vožnji sa ukupno 420km, za usporedbu, kao na jednoj Županijskoj biciklijadi.
Ali svaki početak je težak.

Početkom mjeseca smo uglavnom vozili uobičajene predsjedničke ture za Lipu - Protulipu, Šišljavić i Krašić. Malo smo protegli noge poslije duge zimske stanke i počeli se pripremati za novu sezonu.

 

2015-032

2015-033

29.03. smo za kraj mjeseca imali i prvo ovogodišnje jednodnevno putovanje Istarski vijađ. Vođa puta slavljenik rođendana Janko propeljao nas je kroz Istru kružnom turom sa početkom u Buzetu, preko Pazina, Motovuna nazad u Buzet.
Ove godine su neki napokon i izbliza pogledali Motovun. Iskreno, nebi mogao vjerovati da nismo vidjeli Motovun!