Jednodnevna putovanja za članove kluba 2018.

28.04.
19.05.
26.05.
13.07.

21.07.
15.08.
06.10.
Bribirske stijene
Kvarnerska rivijera
Mala Iron Pedala
Iron Pedala
19 serpentina
Velika Gospa

Cetingradska osmica

Biciklijade 2018.


15.04.   
Proljetna biciklijada
31.05.    Tijelovska biciklijada
16.06.    Od Korane do Skradske gore
25.06.    Putevima 110 brigade
08.07.    Karlovačke 4 rijeke
2.-5.08.  Županijska biciklijada

Višednevna putovanja za članove kluba 2018.

06. - 08.04.
02. - 09.06.
25. - 26.08.  
08. - 09.09.
22.09. - 01.10.
Breveto Balaton
Lijepa Naša 2

Vršič
Pedale idu na more
UCI Innsbruck 2018.

Obavijesti

REDOVNE KLUPSKE VOŽNJE
Subotom i nedjeljom, s polaskom u 08,00 h iz Haulikove (caffe bar 'Libero').

DRESOVI
Ukoliko netko od članova želi povoljno kupiti biciklističke hlače (sa ili bez tregera) neka se jave Joži ili meni za detalje. Živili!

Novi klupski dresovi

Pozivaju se članovi kluba zainteresirani za nabavu novih klupskih dresova da se prijave do 21.05. na sastanku kluba ili direktno Mladenu Trpčiću na broj mobitela 091 250 4505. Cijena kompleta (majica kratki rukavi s patentom po cijeloj dužini, gaće sa ili bez tregera) iznosi 360,00 kn.

Dres Pedala Laganini

Mrkopalj - Fužine

SRK PEDALA-LAGANINI organizira 24.05.2014. godine (subota) jednodnevno kružno biciklističko putovanje i druženje s prijateljima biciklistima iz Delnica:

- Mrkopalj - Fužine –

(Delnice – Mrkopalj – Begovo Razdolje – Fužine - Delnice)

Mrkopalj1

- prema Mrkoplju -

Mrkopalj2

- ljubimci -

Mrkopalj3

- Fužine -

PLAN PUTA (biciklom 68 km):

Klub 'Pedala Laganini' 06:30
Karlovac – Delnice (75 km autom, AC) 07:00 – 08:30
Delnice - Mrkopalj 16 km     09:00 - 09:40    (20 min odmor)
Mrkopalj – Begovo Razdolje 6 km 10:00 – 10:40    (20 min odmor)
Begovo Razdolje – Fužine - Vrelo                 26 km 11:00 – 12:30    (90 min ručak)
Vrelo – Lokve - Delnice  20 km 14:00 – 15:30    (60 min odmor)
Delnice – Karlovac (autom, stara cesta)   16:30 – 18:30

Vođa puta:    Vladimir Špoljar, Delnice

Prijevoz:    70 kn/osobi
Hrana:        u vlastitoj režiji

 

 - mapa, visinski profil -

Mrkopalj4

Plitvički biser

SRK PEDALA-LAGANINI organizira 10.05.2014. godine (subota) jednodnevno kružno biciklističko putovanje po Nacionalnom parku Plitvička Jezera:

- Plitvički biser –

(Grabovac – Poljanak – Plitvice – Pl. Ljeskovac - Poljana - Grabovac)

Plitvice1

- Sastavci -

Plitvice2

- lički medo -

Plitvice3

- Veliki slap -

PLAN PUTA (biciklom 47 km / +874 m):

garaža u Grabriku (okupljanje i utovar) 06:30 – 07:00
Karlovac – Grabovac (auto, 75 km) 07:00 – 08:30
Grabovac – Poljanak – Veliki slap  
10 km     09:00 – 09:40    (50 min odmor)
Veliki slap – Plitvički Ljeskovac 12 km 10:30 – 11:30    (20 min odmor)
Plitvički Ljeskovac – ulaz 1 13 km 11:50 – 12:30    (60 min ručak)
obilazak jezera  13:30 – 16:30    (30 min odmor)
Poljana – Grabovac    12 km 17:00 – 18:00
Grabovac – Karlovac (auto, 75 km) 18:30 – 20:00

Vođa puta: Josip Benčić

Prijevoz:    60 kn/osobi
Hrana:        u vlastitoj režiji

Preporuča se cross ili MTB bicikl, zbog lošeg stanja puteva.

 

 - mapa, visinski profil -

Plitvice4

Plitvice5