Jednodnevna putovanja za članove kluba 2022.

28.05.
 ------
02.07.
Čarobna Lika
Plitvički krug
Kupa - dolina leptira

Biciklijade 2022.


20.03.   
Proljetna biciklijada
30.05.    Putevima 110 brigade
16.06.    Tijelovska biciklijada

25.06.    Od Korane do Skradske gore
10.07.    Karlovačke 4 rijeke
6.-7.08.  Županijska biciklijada
02.10.   Cetingradska osmica

Višednevna putovanja za članove kluba 2022.

15. - 21.08.
10. - 11.09.
Karlovac - Ilok  
Pedale idu na more
MARATONI:
30.04. - 01.05. 

27.08. - 28.08.

Fleche 360km
BRM 200/300/400 Karlovac

Zapisnik sa prve organizirane vožnje kluba Pedala – Laganini

Datum: 26. Ožujak 2006. godine

Polazak ispred prostorija kluba u 15 sati

Planirana ruta: Karlovac- Jelsa- Zadobarje (pauza u lokalnoj trgovini)- Grdun (papalina)- Jaškovo (pauza pred lokalnom trgovinom)-Pokuplje-Hrnetić-preko banije - prostorije kluba u haulikovoj.

Planirano kilometara: 32 km

Vođa puta: Jerinić Đorđe

Prisutni: Jerinić Đorđe, Boris Suknaić, Vlado Latković, Đuro Matijević, Stjepan Pastuović, Iva Radočaj, Vlado Brkić, Svetozar Matanović, Ljubo Šainović, Zlatko Lenuzzi, Aleksandra Mataković (plus tri ženske nepoznata imena).

Polazak je odgođen za desetak minuta jer je zbog navodnih subverzivnih djelatnosti neodgovornih pojedinaca (najvjerojatnije u gostioni kod poljanca), predsjednik kluba gosp. Đorđe Jerinić zamalo počeo vožnju sa praznom gumom. Uz intervenciju i pomoć Ive Radočaja (koji je jedini imao pumpu) guma je pripumpana i vožnja je počela.

Ženski dio grupe ubrzo nakon početka vožnje se odvojio jer im je muški dio grupe bio daleko prespor što je naravno izazvalo ogorčeni prosvjed i revolt muškog dijela. Do lokalne trgovine u zadobarju sve je proteklo u redu jedino što je predsjednik kluba ponovo morao pripumpati gumu.

Nakon male okrijepe (sok. piva, kratko) krenulo se dalje prema grdunu. Osim manjeg dijela grupe (Pasta i Đuka) svi su ostali stoički prošli pored gostione a da nisu pristupili obredu okrijepe. Tek u Jaškovu svi su zahtjevali stanku i kratki odmor a pogotovo vođa puta i naš predsjednik kluba kojemu je guma ponovo bila prazna. Ponovo mala okrijepa (litra i voda) i put je nastavljen.

Guma predsjednika skroz je popustila negdje na drežniku i uz susretljivost lokalnih dama predsjednik kluba (kako se i dolikuje jednom predsjedniku) autom je prebačen do prostorija kluba, dok je njegov prošupljeni bicikl došlepao tajnik kluba Zlatko Lenuzzi uz pomoć Vlade Latkovića i Stjepana Pastuovića koji su regulirali promet i pomogli da bicikl bude nesmetano došlepan do prostorija kluba.

Odmah po dolasku u klub predsjednik je pristupio kuhanju kobasa jer su kod nekih članova kluba primjećeni simptomi totalne iscrpljenosti te se odmah pristupilo radnjama koje bi pomogle njihovom što prijem oporavku (kobase, senf, hren, kruh, piva i vino).

Zlatko Lenuzzi zamolio je prisutne, koji su još bili moćni, da mu pomognu preokrenuti čamac koji je bio nasukan kod starog auto kampa. Odmah su se odazvali Iva Radočaj, Boris Suknaić, Đuka Matijević i Ljubo Šainović. Čamac je ubrzo okrenut ali u povratku dogodila se još jedna nezgoda tj. Borisu Suknaiću (zamjeniku predsjednika) također je prošupljena guma.

Nakon povratka u klub svi smo se i to opravdano zapitali nije li to stvarno neka subverzivna djelatnost nekoga iz gostione poljanac jer je i navedeni zamjenik predsjednika prošao pored inkriminirane gostione. Stvar će biti ispitana tako je barem obećao predsjednik kluba i za istragu odmah ovlastio gosp. Stjepana Pastuovića.

Nakon vožnje (dakle samo na okrijepu) došao je i član kluba Nino Šikić a nešto kasnije i Dražen Lemić (morao odšlepati u kamensko zamjenika predsjednika i njegov prošupljeni bicikl).

U Karlovcu dana 27. ožujka 2006. godine

Zapisnik sastavio: tajnik kluba Zlatko Lenuzzi