Jednodnevna putovanja za članove kluba 2022.

28.05.
 ------
02.07.
Čarobna Lika
Plitvički krug
Kupa - dolina leptira

Biciklijade 2022.


20.03.   
Proljetna biciklijada
30.05.    Putevima 110 brigade
16.06.    Tijelovska biciklijada

25.06.    Od Korane do Skradske gore
10.07.    Karlovačke 4 rijeke
6.-7.08.  Županijska biciklijada
02.10.   Cetingradska osmica

Višednevna putovanja za članove kluba 2022.

15. - 21.08.
10. - 11.09.
Karlovac - Ilok  
Pedale idu na more
MARATONI:
30.04. - 01.05. 

27.08. - 28.08.

Fleche 360km
BRM 200/300/400 Karlovac

Zapisnik sa 3. organizirane vožnje kluba Pedala – Laganini

Datum: 09. travanj 2006. godine

Polazak ispred prostorija kluba u 9,30 sati

Planirana ruta: Karlovac-Mostanje-Logorište-Belajske Poljice – Podvožić - Gornji Velemerić - Donji Velemerić-Selišće- Ladvenjak-Belajske Poljice-Logorište-Turanj-via cocta na Mekušje-preko drvenog mosta u prostorije kluba- povratak oko 12 sati

Planirano kilometara: 34 km

Vođa puta: Brkić Vlado

Prisutni: Jerinić Đorđe, Boris Suknaić, Zlatko Lenuzzi, Sanja Horvatić, Pastuović Stjepan, Vlado Brkić, Karlo Marić

Postalo je već tradicionalno da ne možemo krenuti na vrijeme. Ovaj puta pasti je šuplja guma prije samog starta. Uz svesrdnu pomoć tehničkog savjetnika kluba gospodina Sajevca-Saje guma je popravljena (pokrpana) i vođa puta gosp. Brkić odobrio je početak vožnje.

Krenuli smo oko 9,40. Vrijeme je idealno za vožnju i ekipa je poletjela ko jato tića tako da je pojedince trebalo malo kočit kako bi novajlija u klubu gđa. Sanja uspjela održati korak (pedalu) sa ostatkom ekipe.

Sve je bilo dobro dok je bilo ravno, međutim čim je počela uzbrdica, a to je poslije Belajskih Poljica , evo nevolje. Ekipa čak nije izdržala do gostione-odmorišta već smo bili prisiljeni stati na autobusnoj postaji u Podvožiću jer je zavladala žeđ (koja je na sreću ubrzo ugašena sa nešto bevande, gemišta i fuj vode).

Nakon kratkog ali efikasnog odmora ekipa kao preporođena kreće (nizbrdo) prema podvožiću donjem gdje se nalazi svratište, istina i bog još neotvoreno ali vrlo lijepo, gdje smo malo prisjeli, odmorili, popili ostatke gemišta i bevande dok su neki čak isfehtali i pivu od dobrog gazde. Malo smo i primezili jer bilo je malo špeka , kruha, i luka. Prava gozba.

Neki su evocirali uspomene na mladost (Pasta) i kako su se nekada davno na polju uz samu koranu igrale neke sportske igre navodno za ekipu Vjesnika igrao je i navedeni (jadne li ekipe) protiv ekipe Elektromaterijala (ekipa gazde svratišta). Korana je visoka i neki su  izjavili kako bi se valjalo i okupati, ali na sreću nitko to nije shvatio za ozbiljno.

Povratak je bio fenomenalan jer je cijela ekipa krenula od Markana s takvim elanom da smo stali već nakon 300-400 metara jer se ispriječilo neko brdo i svi su sišli sa svojih međunožnih gurala i krenuli pješice o čemu i svjedoče i slike koje se nalaze u privitku ovog izvješća.

Ponovo smo se nizbrdo stuštili kao oluja i krenuli put Karlovca. Ipak ne ide sve tako jednostavno jer je vođa puta proglasio da moramo stati u Belajskim Poljicama tj. lokalnoj praoni auta u sklopu koje se nalazi i birtija.

Tu smo imali kratki predah uz ostatke raznih pića i pokoje pivce jer neki kažu da je piva najbolji lijek za žeđ poslije naporne vožnje. Krenuli smo preko logorišta prema Karlovcu, i sve protiče u najboljem redu. Jedino se nova članica kluba Sanja žalila da je bole određeni donji dijelovi leđa pa i šire, ali je sve izdržala kako se i priliči prvoj dami kluba.

Stigli smo do prostorija kluba svi na broju kako smo i krenuli i takav uspjeh odmah smo proslavili sa litrom i vodom ili dvije, više se ne sjećam.

U Karlovcu dana 12. travnja 2006. godine

Zapisnik sastavio: tajnik kluba Zlatko Lenuzzi