Jednodnevna putovanja za članove kluba 2022.

28.05.
 ------
02.07.
Čarobna Lika
Plitvički krug
Kupa - dolina leptira

Biciklijade 2022.


20.03.   
Proljetna biciklijada
30.05.    Putevima 110 brigade
16.06.    Tijelovska biciklijada

25.06.    Od Korane do Skradske gore
10.07.    Karlovačke 4 rijeke
6.-7.08.  Županijska biciklijada
02.10.   Cetingradska osmica

Višednevna putovanja za članove kluba 2022.

15. - 21.08.
10. - 11.09.
Karlovac - Ilok  
Pedale idu na more
MARATONI:
30.04. - 01.05. 

27.08. - 28.08.

Fleche 360km
BRM 200/300/400 Karlovac

Zapisnik sa 4. organizirane vožnje kluba Pedala – Laganini

Datum: 17. Travanj 2006. Godine

Polazak ispred prostorija kluba u 15 sati

Planirana ruta:
Karlovac – Mostanje – Logorište - Belajske Poljice - Vikendica Davorina Zlatića (piše) - Belajska Vinica - Mrežnički Varoš - Mrežnički Brig - Donje Mrzlo Polje - Mala Švarča – Logorište – Mostanje - Karlovac

Planirano kilometara: 34 km

Vođa puta: Boris Suknaić

Prisutni: Jerinić Đorđe, Boris Suknaić, Zlatko Lenuzzi, Sanja Horvatić, Pastuović Stjepan, Veselin Brmalj, Vlado Latković, Mato Prpić, Đuro Matijević, Amirudin Talakić

Zamalo smo krenuli na vrijeme. Ali onda je došao prijatelj Đuka i rekao da ga pričekamo kod Poljanca jer mora obaviti, citiram "neke važne stvari".

U stvari prevezao je ženu doma i išao se presvući. Iz gore navedenog razloga početak vožnje bio je vrlo kratak i trajao je svega nekoliko minuta jer smo morali stati u gostioni kod Poljanca i čekati gospodina Đuku desetak minuta (možda malo manje).
Vrijeme čekanja smo iskoristili tako da smo pregledali opremu. Pogotovo nas je impresionirala kaciga doc-a Talakića jer stvarno izgleda dobro i konstatirali smo da bi svi morali imati kacige kad idemo na vožnje.

Vrijeme je lijepo i  sam početak krenuo je veoma uspješno što i potvrđuje i postignuto vrijeme jer smo preko Mostanja, Logorišta i Belajskih Poljica do vikendice gosp. Zlatića stigli u vremenu od nekakvih pola sata.

Sve bi bilo u redu da nije bila velika vrućina pa je veliki dio članova bio dehidriran i stajanka kod gore navedenog gospodina bila je više nego potrebna.

Bili smo dočekani kao kraljevi (i jedna kraljica) te smo u garaži navalili na zalihe pive i gemišta uvaženog gosp. Zlatića koji je inače fan kluba Pedala Laganini.

Samo iz razloga što smo morali ponovo čekati Đuku, koji je zasigurno odlučio minirati današnju vožnju, krenuli smo put mrežničkog briga. Stigli smo tamo u velikom stilu kao zapažena grupa jer je gostiona na brigu bila puna kao čep nedjeljnih izletnika.
Ponovo je na redu mala okrijepa koja se sastojala od samo dvije litre i vode i jedno pola sata sjedenja (odmora), u ugodnoj atmosferi.

Povratak je bio preko mosta koji veže Brig i selo Belaviće i onda prema Duga Resi. Sve je prošlo bez incidenata u laganoj i rekreativnoj vožnji (kao da nam nešto drugo i preostaje). Preko Mrežničke Varoši, Donjeg Mrzlog Polja, Male Švarče, Logorišta i Mostanja vratili smo se u bazu.

Vidno iscrpljeni ali zadovoljni izvoženom rutom svi članovi kluba prionuli su zasluženoj zakusci koja se sastojala od fino skuhane šunke, jaja, mladog luka, što je djelo predsjednika kluba gosp. Jerinića. Sve to popraćeno je sa odgovarajućom količinom uglavnom muzirajućih napitaka tipa gemišt.

Naknadno su nam se pridružili i član kluba Nino Šikić i prijatelj kluba gosp Mamić, ali nismo se dugo zadržavali već smo veseli i zadovoljni napustili prostorije oko 19 sati  jer ipak je to uskršnji ponedjeljak.

U Karlovcu dana 18. travnja 2006. godine

Zapisnik sastavio: tajnik kluba Zlatko Lenuzzi